Inzicht in voortdurend verbeteren

De term “voortdurende verbetering” zou een begrip moeten zijn binnen iedere bedrijfsvoering! In de dagelijkse praktijk gebeurt het alleen nog te vaak dat het aanpakken van cruciale verbeteringen pas aandacht krijgt als het wat minder gaat. Dan kan het weleens te laat zijn. Dus wacht niet met verbeteren tot de winst tegenvalt, er opvallende verspilling is, of onvrede heerst over de voortgang!

We weten dat het bestaansrecht van iedere organisatie, afhankelijk is van de resultaten die geboekt worden. Consequente focus op de kwaliteit van bedrijfsvoering is dus van belang! We worden niet geleid door de waan van de dag, maar we sturen aan de hand van een overzicht op en voortdurende verbetering van de totale bedrijfsvoering.

De stap naar voortdurend verbeteren

De verbeterkansen die zich voortdoen binnen je bedrijf zijn niet altijd direct zichtbaar. Daarnaast kan het tijdig herkennen van signalen knap lastig zijn. Dus is het nodig om indicatoren in te bouwen die de benodigde gegevens bieden van de totale bedrijfsvoering. De verbeterscan is een instrument dat een groot aantal indicatoren in zich heeft om risico’s en kansen bloot te leggen. Daarmee heb je direct een uitgebreid zicht op de verbeterkansen en daarmee de winstkansen binnen je bedrijf.

“Onderzoek heeft aangetoond dat bedrijven succesrijk blijven door veelzijdig te verbeteren en te innoveren.”

De verbeterscan biedt extra kansen om te verbeteren en innoveren!

Improvety geeft zowel support bij het uitvoeren van de verbeterscan, als het daadwerkelijk realiseren van de benodigde verbeteringen binnen je bedrijf.

Bel of mail gerust voor een verdere verdieping,