Iedere bedrijfsvoering vraagt om de juiste mengsmering van kennis, kunde, inzicht en competenties. Daarbij blijft het vaak een kunst om alle schakels sterk te houden.


Een goed geolied managementsysteem is voor iedere bedrijfsvoering onontbeerlijk. Elk bedrijf en iedere organisatie vraagt om een bepaalde vorm van besturing en een dashboard om de status van bedrijfsvoering te kunnen bewaken en bijstellen.

De goed geinformeerde klant stelt steeds hogere eisen aan het product en de dienstverlening. Klantgerichtheid en klanttevredenheid zijn bepalend voor de bedrijfsresultaten.

Systemen, modellen of normen zoals ISO, INK, EFQM, Lean-Six Sigma of NEN normen bieden ons een zekere mate van garantie. De mens daarentegen blijft de bepalende factor.
Continue verbetering van bedrijfsvoering wordt bepaald door structuur, cultuur en systemen maar vooral door kwaliteitsbewustzijn. Kwaliteitsbewustzijn heeft prioriteit voor Improvety. Dit betekend niet enkel het bieden van een tijdelijke boost, maar verhoging van “Kwaliteitsbewustzijn”.

Het ISO certificaat wordt regelmatig als eis gesteld door opdrachtgevers of klanten. Een positieve ontwikkeling is de totstandkoming van de nieuwe ISO normen met een zogenaamde High level structure. De nieuwe ISO normen vereisen een optimale integratie van de verschillende norm elementen binnen de bedrijfsvoering.
Certificeren is geen must voor een optimale bedrijfsvoering, of het leveren van een kwaliteitsproduct of dienst maar kan een vereiste zijn van de opdrachtgever/afnemer en is goede stok achter de deur zijn voor het werken aan continue verbetering.

Improvety biedt ondersteuning om te komen tot certificering en op maat gesneden advies en support voor een optimaal grip op de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit binnen uw bedrijfsvoering. U houdt zo zelf het stuur in handen.